Hyr stuga vid Gekås Ullared

Hyra stuga är mycket populärt vid Gekås tack vare affären Gekås Ullared som är på hela 35 000 m² och kan rymma 7 tusen kunder samtidigt. Om man kollar till genomsnittet så tillbringar en kund där cirka 4 timmar och 43 minuter i varuhuset. Detta är en av Sveriges mest populära affärer tack vare sin storlek och sitt utbud.

Att ha en stuga är alltid bekvämt framförallt om man kört flera timmar för att komma fram till Gekås Ullared och inte känner för att köra hem utan vill vila upp sig eller vill ha en till dag i köpcentret. Där finns massvis med stugor från enkla med bara en sängplats till riktigt lyxiga med fint kök och med fantastik utsikt över en sjö eller liknande. Här finns konferens och fest lokaler att hyra så utbudet är mer än bra. Dem flesta som hyr är dock barn familjerna som tycker det är skönt kunna köra hemmadagen efter när barnen är utvilade och inte trötta efter en lång dag på köpcentrumet.

På kvällarna finns här massvis med saker att göra i Gekås såsom fiska bada och så vidare. Är du en fiske älskare så är där ett bra fiske ställe med gå av stånd från köpcentrumet. Ån heter Högvadsån och passar både små och stor fiskare. Laxfisket är klart störst här och mest i fokus men här finns även massa andra fiskarter såsom öring, gädda, abborre, ål med flera att fånga på kroken och en perfekt aktivitet om vädret tillåter.

Har du barnen med dig eller det är så enkelt som att solen skiner är man kanske sugen på att ta ett svalkande dopp någonstans. Ett stenkast från köpcentrumet och stugbyn ligger Musasjö som går alldeles utmärkt att ta ett svalkande dopp i om du eller barnen känner för de. Där finns en strand om du vill sola och bättra på brännan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *